Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Lucratorului Procuraturii

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Lucrătorului Procuraturii

 procuratura

Stimați colaboratori ai Procuraturii raionului Ocniţa!

Cu o deosebită plăcere  vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii. Îmi exprim tot respectul și gratitudinea pentru profesionalismul, abnegația și principialitatea de care dați dovadă în munca nobilă pe care o desfășurați.

Zi de zi demonstrați responsabilitate și disciplină în asigurarea realizării eficiente a sarcinilor, care stau în fața acestei importante instituții de drept. Sunteţi cei care daţi dovadă de integritate și calități profesionale deosebite, făcînd faţă tuturor provocărilor, sporind credibilitatea și respectul societății pe potriva greutăților pe care le aveți de înfruntat.

În această zi deosebită și plină de semnificație pentru lucrătorii procuraturi, vă adresez urări de sănătate, bunăstare, prosperitate și realizări remarcabile în munca dificilă și nobilă pe care o desfășurați. Activitatea dumneavoastră să fie susținută necontenit și apreciată după merit de întreagă societate. Felicitări adresăm, totodată, procurorilor veterani, care au fost şi rămân un exemplu bun de urmat.

 

Cu respect,

preşedintele raionului Ocniţa

Vasile ROMANIUC

About rciumac