Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, zi în care onorăm oamenii în halate albe, în numele Consiliului raional și al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de sănătate.

Sărbătoarea profesională este un prilej deosebit de a Vă exprima înalta considerație și gratitudinea pentru responsabilitatea, profesionalismul, eforturile colosale, munca asiduă și dăruirea de sine a Domniilor Voastre în serviciul ocrotirii sănătății și al umanității.

Îmi exprim recunoștința față de fiecare membru al echipei medicale, inclusiv personalul auxiliar, care contribuie la binele pacienților în moduri adesea neobservate. Munca voastră este temelia pe care se clădește îngrijirea de calitate.

Vă doresc multă sănătate, pace și liniște sufletească, fericire și armonie în familie, împliniri personale, recunoștință și motivație pentru a înregistra noi performanțe în activitate! Să vă continuați misiunea asumată cu aceeași pasiune și perseverență pentru a excela profesional continuu, și să vă bucurați de aprecierea și respectul pacienților, dar și al societății, în general.

Vă mulțumim pentru munca voastră asiduă și spiritul de echipă!

Cu stimă,

Președintele raionului        Iurie Plopa

About rciumac