Mesaj de felicitare cu prilegul Ultimului sunet

Stimați profesori!

Sunteți și rămâneți a fi promotorii dragostei de oameni, ai schimbării spre bine și ai frumosului. Chiar și atunci când abia pâlpâie flacără ce arde mai puțin pentru sine și mai mult pentru alții, dumneavoastră găsiți scânteia să aprindeți torțe. Sunteți cartea ce se dăruiește și se lasă citită de toți, iar din ea poate afla lucruri uimitoare despre miracolele lumii în care trăiește doar cel care vrea, cu adevărat, să cunoască și să înțeleagă ce însemnă să fii bun, să atingi scopuri, să prosperi, să iubești și cum, dăruind, să primești. Meritaţi respectul şi admiraţia pentru ceea ce faceţi şi realizaţi.

Vă aduc sincere mulțumiri, în numele Consiliului raional și al meu personal  pentru devotament și fidelitate profesiei, pentru sacrificiile pe care le faceți în numele Viitorului acestei țări.

Vă dorim multă putere, succese în activitate, împliniri și satisfacții pentru efortul depus, să vă bucuraţi din plin de clipe frumoase, alături de cei dragi.

Stimați părinți!

Familia trebuie să fie şi să rămînă leagănul copilăriei, al demnităţii umane, al respectului şi al credinţei. Indiferent unde vor merge copii și fiicele Dumneavoastră, casa părintească va rămâne “începutul începuturilor” .

Dragi elevi!

Voi sunteți nu doar viitorul, dar și prezentul acestei țări. Vă doresc, cu mare drag, să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire ale treptei de gimnaziu și de liceu. 

Nu uitați că aveți datoria de a vă iubi și stima părinții care v-au crescut, pedagogii care v-au îndrumat și țara în care v-ați format ca personalități.

 

 

Cu stimă,

Președintele raionului                Iurie Plopa

 

About rciumac