Stimaţi angajați ai Inspectoratului de Poliţie Ocnița!

 

Cu prilejul sărbătorii Dumneavoastră profesionale, în numele Consiliului raional și al meu personal, vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, succese și realizări prodigioase.

Întotdeauna aţi demonstrat un înalt patriotism şi profesionalism şi sperăm, că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care aţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea activă a drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, de lupta contra criminalităţii.

Pentru majoritatea dintre dimneavoastră, stimaţi poliţişti, profesia îmbrățișată înseamnă vocație, credință și devotament Patriei. E lăudabil faptul că eforturile Dumneavoastră au contribuit în mare măsură la ameliorarea situaţiei criminogene în satele şi oraşele din raion.

Să aveți mulți ani frumoși și îmbelșugați, împliniri pe plan profesional şi familial, răbdare și putere de a lua deciziile corecte în situații precare. Să vă îndepliniți și în continuare misiunile încredințate cu maximă seriozitate, profesionalism, devotament și responsabilitate.

Cu respect,

Președintele raionului                        Iurie Plopa

About rciumac