CNA a organizat seminar de instruire la Ocniţa

CNA a organizat seminar de instruire la Ocniţa

 

La data de 29 martie 2016, în or. Ocniţa, incinta Şcolii de Arte „Teodor Negară”, s-a desfăşurat un seminar de instruire cu participarea primarilor din r-l Ocniţa, organizat de către Centrul Naţional Anticorupţie, în colaborare cu Administraţia Publică Locală. Ca instructori la seminar au fost prezenţi Natalia Rotaru, inspector superior Serviciul prevenirea corupţiei şi Sergiu Grosu, ofiţer superior responsabil de raionul Ocniţa.

Tematica seminarului a fost “ Integritatea entităţilor publice”. Ce este influenţă necorespunzătoare şi cum se raportează,  precum şi alte subiecte, la prima vedere simple de tot, dar care uşor te atrag în labirintul corupţiei, au fost discutate în cadrul acestui seminar.

Inspectorul superior al Direcţiei generale prevenirea corupţiei, d-na Natalia Rotaru, a fost cea care a oferit primarilor informaţia necesară şi utilă în activitatea profesională a fiecărui cetăţean.

Cei prezenţi în sală au fost antrenaţi în discuţii,  au adresat întrebări pentru clarificarea anumitor aspecte, consolidîndu-şi în acelaşi timp cunoştinţele în domeniu.

Prestarea serviciilor calitative, îmbunătăţirea imaginii publice şi creşterea încrederii societăţii, fără acte de corupţie – sunt unele dintre obiectivele acestui seminar de instruire oferit de către cei de la Direcţia generală prevenirea corupţiei.

About rciumac