De Ziua Lucrătorului din Gospodăria de Locuințe și Deservire Comunală

De Ziua Lucrătorului din Gospodăria de Locuințe și Deservire Comunală

 

Ziua Lucrătorului din Gospodăria de Locuinţe şi Deservire Comunală   este marcată anual, în aprilie, a patra duminică a lunii. Un bun prilej pentru a ne orienta privirea şi atenţia către munca zi de zi a persoanelor, care asigură buna funcţionare a sistemului edilitar-gospodăresc, efectuiază lucrări de amenajare şi salubrizare pentru toţi locuitorii din raionul Ocnița.

 

Atît timp cît serviciile respective funcţionează în regim normal, noi, cetăţenii, de multe ori nici nu conştientizăm importanţa acestora, dar lipsa unuia din ele, cu siguranţă, va fi simţită şi semnalată în mod de urgenţă. Consiliul raional  apreciază activitatea serviciilor în ansamblu şi aduce mulţumiri tuturor managerilor şi fiecărui muncitor, ce trudesc cu sîrguinţă pentru a crea condiţii de trai,  pentru toţi cetăţenii raionului Ocnița.

 

Cu ocazia Zilei profesionale Vă doresc sănătate, bunăstare, linişte sufletească, împliniri profesionale şi respectul pe care îl meritaţi din plin. La Mulţi Ani, Lucrătorilor din Gospodăria de Locuinţe şi Deservire Comunală!

 

About rciumac