Dragi colegi, primari, consilieri, lucrători ai administrației publice locale!

 

Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii dumneavoastră profesionale, marcată la 1 februarie — Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală! Vă mulțumesc pentru munca și devotamentul zilnic, și vă doresc în continuare mult succes.

Această sărbătoare constituie un act de recunoştinţă şi apreciere a importanţei Dvs, a eforturilor pe care le consacraţi dezvoltării socio-economice şi culturale a comunităţilor, soluţionării competente a diverselor probleme, volumul acestora fiind mult mai mare decât resursele de care dispuneţi. Datorită profesionalismului, experienței, capacității de lucru în condiții economice grele, responsabilității și perseverenței, de care dați dovadă în activitate, sunt realizate obiectivele propuse și obținute rezultate pozitive în activitate, respectate angajamentele asumate față de cetățeni.

Vă urez sincere felicitări de sănătate,  dezvoltare profesională în continuare, fericire vouă și familiilor voastre. Fiți devotați cetățenilor, activând pentru ei și pentru bunăstarea lor, sporind prestigiul și autoritatea organelor puterii locale. Nu uitați că de deciziile noastre comune depinde viitorul tuturor cetățenilor raionului în întregime și în special al fiecărui cetățean în parte!

 

Cu stimă,

Președintele raionului             Iurie Plopa

About rciumac