Forumul Internațional de Afaceri «Investiții și oportunități de colaborare»

Forumul Internațional de Afaceri

«Investiții și oportunități de colaborare»

forum_balti2

La data de 7 iunie 2017 , Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network), consiliilor raionale din regiunea de Nord şi primăria municipiului Bălţi a organizat Forumul Internațional de Afaceri „Investiții și oportunități de colaborare” desfăşurat în municipiul Bălţi.

????????????????????????????????????

Evenimentul a constituit o platformă importantă de promovare a relațiilor comercial-economice și stabilire a parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova şi potenţiali parteneri din România, Ucraina, Federaţia Rusă, Letonia, Italia, Turcia, statele CEFTA, China, etc., ca rezultat al creşterii competitivităţii acestora, prin crearea unei platforme de discuţii şi prezentare a oportunităţilor investiţionale din regiunea de nord a Republicii Moldova.

forum_balti

La eveniment au participat reprezentanții Ministerului Economiei al RM, reprezentanții  Proiectului  East Invest, Eurochambres, Ambasadelor acreditate în RM dar și peste 75 de întreprinderi din Turcia, Italia, Rusia, România, Ucraina etc și cca 220 din Republica Moldova, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaționale și comunicații, textile, sectorul construcțiilor, energie regenerabilă, automotive, industriile creative, etc.

Ediţia curentă a găzduit un amplu program de afaceri, în cadrul căruia au fost discutate subiecte de actualitate pentru investitori. Au fost prezentate posibilitățile investiționale în regiunea de nord a RM, oportunitățile sectoriale etc.

Oportunitatile investitionale ale raionul Ocnita au fost prezentate in cadrul forumului de vicepresedintele Angela Crucichevici.

Forumul s-a încheia cu întrevederi B2B dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin. De asemenea, în cadrul evenimentului a fost organizată masa rotundă „Sistemul dual: experienţe, oportunităţi, beneficii”.

????????????????????????????????????

About rciumac