Importanța implementării legislației în activitatea intersectorială în scopul asigurării soluționării situațiilor de dificultate a persoanelor, familiilor și grupurilor sociale la nivel de comunitate”

Ieri, 18 mai 2022, a avut loc ședința comună a DASPF cu primarii din localitățile raionului Ocnița cu genericul „Importanța implementării legislației în activitatea intersectorială în scopul asigurării soluționării situațiilor de dificultate a persoanelor, familiilor și grupurilor sociale la nivel de comunitate”. Ședința s-a desfășurat în  incinta Centrului de Asistență și Protecție Socială „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.

La ședință au participat vicepreședintele raionului dnul Eugeniu Șipcalov și oaspetele de onoare dnul Vlad Canțîr, președintele Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova, care a vorbit despre  rolul Sindicatelor în APL și măsurile întreprinse întru apărarea drepturilor și promovarea intereselor salariaților.

Totodată Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova în numele președintelui Vlad Canțîr a oferit o donație importantă   Centrului de Asistență și Protecție Socială „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” – cadourin de preț, în valoare de 15000 lei.

Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei aduce sincere mulțumiri  Federației SINDASP pentru donația oferită acestor bătrânei care la apusul vieții au rămas singuri, lipsiți de forte și care ne permite să le facem bătrânețea fără griji, mai ușoară, pentru că ei merită pe deplin, o bătrânețe liniștită.

 

About rciumac