La mulți ani, Republica Moldova!

Stimaţi cetațeni, colegi și prieteni! Avem onoarea şi deosebita plăcere să Vă adresăm sincere felicitări şi urări de bine cu prilejul sărbătorii naţionale — Ziua Independenţei Republicii Moldova,

Ziua Independenței este o sărbătoare importantă pentru Republica Moldova, prin ea marcăm unitatea națională, esența moștenirii tradițiilor, obiceiurilor și valorilor neamului nostru lăsate de strămoși. Este important, să ne mândrim cu Țara Noastră, să ne păstrăm identitatea națională și să o transmitem din generație în generație, să rămânem credincioși rădăcinilor noastre, să luptăm în continuare pentru dezvoltarea și prosperitatea acestui  neam pentru demnitatea de a fi  oriunde ne-am afla, cetăţeni ai Republicii Moldova.

Cu acest frumos prilej, vă adresez cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperare, împlinire pe plan personal și profesional, iar activitatea Dumneavoastră să vă inspire spre noi realizări și să vă asigure un viitor demn, liber și prosper, alături de familie, aici, în Republica Moldova.

La mulți ani, Republica Moldova!

 

Cu deosebit respect, preşedintele raionului Ocnița,

Iurie Plopa

About rciumac