Mesajul de felicitare al Preşedintelui raionului cu ocazia hramului oraşului Ocnița

În ziua de 6 mai 1931, de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, biserica din Ocniţa a fost sfinţită. De atunci, hramul oraşului Ocniţa se sărbătoreşte pe data de 6 mai.

Stimați locuitori ai orașului Ocnița, Vă felicit cu prilejul sărbătorii Hramul orașului!

În numele Consiliului Raional Ocnița, dar și al meu personal, Vă adresez cele mai frumoase urări de bine, fericire, sănătate și prosperitate. Fie ca această zi de sărbătoare să aducă pentru fiecare ocnițean o sursă de bucurie și un îndemn de a fi mai bun, mai tolerant, mai responsabil față de ziua de azi și cea de mâine.

Dumneavoastră sunteţi cei care reprezentaţi imaginea şi pilonii oraşului, cei care Vă implicați întru crearea condițiilor mai bune pentru un trai decent și confortabil, aici, acasă. Spiritil acestei sfinte sărbători să Vă înnobileze cu puterea de a trece peste orice obstacol ce apare în cale, fără să renunţați la speranţa şi credinţa ce le purtaţi în suflete. Fie ca Ziua  Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință să aducă cele mai frumoase sentimente în inimă și casele fiecăruia.

La mulți ani, Ocnița! La mulți ani oraș mic cu inimă mare!

Cu respect, Iurie PLOPA, președintele raionului Ocnița

About rciumac