Mesajul de felicitare al Președintelui raionului, Iurie Plopa, cu prilejul Zilei Lucrătorului Poștal din Republica Moldova.

Mesajul de felicitare al Președintelui raionului, Iurie Plopa, cu prilejul Zilei Lucrătorului Poștal din Republica Moldova.

Stimați lucrători ai ramurii poștale din raionul Ocnița!

Cu prilejul Zilei Lucrătorului Poștal din Republica Moldova, în numele Consiliului raional, Aparatului Președintelui raionului și al meu personal primiţi cele mai calde şi sincere felicitări cu ocazia Zilei profesionale.

Poşta reprezintă un factor important în societatea informaţiei şi un instrument de comunicare esenţial care facilitează şi stimulează dezvoltarea culturală, socială şi economică.

În această zi, avem plăcutul prilej să ne reamintim cât de importantă este munca lucrătorilor poştali pentru viaţa noastră cotidiană, căci, indiferent de vreme rea, sau bună, ei sunt acei, care își îndeplinesc cu dăruire munca nobilă în folosul oamenilor: prestarea servicilor poștale, achitarea pensiilor, indemnizațiilor, alocațiilor, achitarea serviciilor, distribuirea presei, scrisorilor și coletelor, realizarea campaniilor de abonare la ziare și reviste și multe alte servicii.

Vă aduc sincere mulțumiri pentru rapiditatea și flexibilitatea cu care activați și Vă doresc să aveţi parte de succese, prosperitate şi realizări importante pe plan profesional, optimism, sănătate şi bucurii.

Cu profund respect,

Iurie Plopa, Președintele raionului Ocnița

About rciumac