Mesajul lui Iurie Plopa, președintele raionului Ocnița, cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Cu ocazia Zilei Lucrătorului medical și a Farmacistului, din numele Consiliului Raional Ocnița și al meu personal, Vă adresez sincere felicitări, urându-Vă multă sănătate și prosperare în domeniul de activitate.

Dumneavoastră aveți nobila menire de a restabili și menține sănătatea, sunteți acei care aduceți bucuria continuității neamului în fiecare familie, care dăruiți o rază de speranță celui cuprins de durere și disperare. Sunteți Eroii zilelor noastre! Vă mulțumim și Vă suntem recunoscători pentru activitatea zilnică dedicată luptei cu pandemia. Vă mulțumim respecuos pentru devotement în ocrotirea sănătății și pentru răbdarea nemărginită la tratarea și salvarea vieții omenești!

Din numele Consiliului Raional vă asigur de sisținere și investiție în sistemul de sănătate, întru combaterea virusului necruțător și sporirea siguranței pacienților.

Vă doresc să aveți parte de căldura recunoștinței umane și a satisfacției morale, să Vă bucurați de succese, sănătate trainică și prosperitate! La mulți ani, stimați lucrători medicali și farmaciști ai raionului Ocnița!

Cu respect,

Iurie Plopa, președintele raionului Ocnița

About rciumac