Stimați funcționari publici!

Stimați funcționari publici!

Din numele Consiliului rational și al meu personal transmit tuturor funcționarilor publici din raion, cuvinte de mulțumire și cele mai frumoase felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua funcționarului public.

Dumneavoastră sunteți reprezentanții statului care asigură continuitatea și funcționalitatea instituțiilor statului. Sunteți cei care prin profesionalism, competență și eforturi contribuiți la asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor.

Imi exprim recunoștința pentru receptivitate de care dați dovadă zi  de zi, atitudinea responsabilă față de sarcinile dificile asumate în vederea îmbunătățirii calității vieții cetățenilor, capacitatea de a forma un mediu pozitiv și de a acționa calm și tacticos în diferite împrejurimi.

Vă doresc sănătate, prosperitate, pace și liniște sufletească. Fie ca toate inițiativele dumneavoastră să genereze rezultate pozitive și să vă inspire cu forțe noi și idei constructive pentru modernizarea raionului și țării noastre.

Cu respect,

Preşedintele raionului     Iurie Plopa

About rciumac