Stimați lucrători medicali și farmaciști ai raionului Ocnița!

Stimați lucrători medicali și farmaciști ai raionului Ocnița!

medic

Cu prilejul sărbătorii profesionale, „Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului”, adresez, în numele Consiliului Raional şi al meu personal, sincere felicitări!
Rolul lucrătorului medical într-o societate este vital. Sănătatea populației este principiul suprem de afirmare a unei societăți.

În ciuda condiţiilor dificile, a resurselor limitate şi programului prelungit care vă testează de multe ori rezistenţa, să rămâneți mereu pasionați, dedicați și bine pregătiți, așa cum sugera Hipocrate — și specialiști, și consilieri, care îşi iau în serios rolul şi care se dedică 100% meseriei lor. Conducerea raionului, cu susținerea consilierilor, a contribuit și va contribui în continuare, cu toate eforturile, pentru a vă acorda sprijinul necesar ca să oferiți ocnițenilor servicii de calitate și o bună stare de sănătate.

Vă doresc activitate fructuoasă, realizări profesionale, motivaţii pentru performanţă şi perfecţionare. Să Vă bucuraţi de ceea ce le reîntoarceţi oamenilor – sănătate, bucurii și speranțe la o nouă viață. Munca să vă fie încununată de succes și recunoștința pacienților, precum și a întregii societăți!

Cu respect,

Vasile ROMANIUC, președinte de raion

 

About rciumac