Stimați procurori și angajați ai Procuraturii!

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii!

Cu ocazia Zilei profesionale a Procuraturii, în numele Consiliului raional Ocnița şi al meu personal, adresăm lucrătorilor Procuraturii raionale  sincere felicitări și urări de bine. Ne exprimam tot respectul si gratitudinea pentru munca pe care o depuneţi in vederea apărarii intereselor societăţii, ordinii de drept, a drepturilor şi libertăţilor omului în condiţiile legii.

Astăzi trebuie să conştientizăm că în faţa Procuraturii stă o sarcină dificilă şi totodată extrem de importantă în lucrul de combatere a criminalităţii, asigurarea protecţiei drepturilor cetăţenilor şi intereselor statului.

Lucrătorii Procuraturii au demonstrat deseori profesionalism, responsabilitate şi disciplină în asigurarea realizării eficiente a sarcinilor care stau în faţa acestei instituţii de drept, reuşind, datorită acestor calităţi, să facă faţa provocărilor şi greutăţilor apărute.

    Cu prilejul zilei profesionale, țin să vă adresez sincere mulțumiri pentru activitatea în serviciul cetățenilor și justiției. Vă doresc să aveți parte de noi realizări în activitate, îndeplinirea celor mai nobile gânduri și să vă bucurați de aprecierea înaltă a societății.

 

Cu respect,

Președintele raionului        Iurie Plopa

About rciumac