Ziua Cunostintelor!

MESAJUL

PREȘEDINTELUI RAIONULUI DLUI VASILE ROMANIUC

 CU PRILEJUL

ZILEI CUNOȘTINȚELOR

scolar

                       Dragi elevi, stimaţi profesori, onoraţi părinţi,

         Va felicit cordial cu ocazia sarbatorii — Ziua Cunostintelor! Cu această ocazie primiți cele mai călduroase, luminoase și sincere urari de bine.

Am convingerea că nu putem avea o societate puternică fără un sistem de educaţie modern, concentrat pe rezultate. Militez, pentru responsabilizarea reprezentanţilor statului, a dascălilor şi a părinţilor, pentru o evoluţie sănătoasă în educaţia copiilor noştri.

 Un nou an şcolar înseamnă idei noi şi cunoaştere, noi provocări intelectuale şi noi activităţi. Toate aceste lucruri conduc  la dezvoltarea personală şi la construirea caracterului. Toţi copiii merită   o şansă la educaţie.

Formarea începe  din primii ani şi continuă prin dedicaţie pentru valori sănătoase. Învăţatul nu trebuie să fie un surghiun. O carte deschisă este un nou drum spre cunoaştere. Nu cred că există copil care să nu-şi dorească să înveţe lucruri noi despre lumea din jurul său. Important este să-i dăm această şansă, iar pentru aceasta statul,  profesorii şi părinţii trebuie să fie în aceeaşi echipă.

Felicit elevii care intră în noul an şcolar, le urez succes şi le mulţumesc părinţilor şi profesorilor care depun eforturi în educarea copiilor!.

Fie ca aspiratia de a invata să Vă insotească toată viata  și visele Voastre să se realizeze!

About rciumac