Corneliu Popovici, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării a efectuat o vizită de lucru în raionul Ocnița

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici a efectuat astăzi, 20 decembrie, o vizită de lucru în raionul Ocnița. Demnitarul  a avut întrevederi cu președintele raionului, Iurie Plopa, reprezentanții administrației publice locale de nivelul I și II, reprezentanți ai Direcției Învățământ, manageri ai instituțiilor de învățământ, specialiști din Cultură, precum și alte oficialități ale raionului.

În cadrul acestei  întruniri, desfășurate în incinta Școlii de Arte Teodor Negară, Corneliu Popovici a vorbit despre prioritățile Guvernului, precum și despre reforme, perspective  de modernizare în sistemul educațional. În context, ministrul a îndemnat publicul la un dialog interactiv, cu scopul de a identifica problemele din teritoriu, pentru a le găsi o soluție. Oficialul a răspuns la mai multe întrebări, iar pentru soluționarea unor probleme a garantat suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Totodată, ministrul Corneliu Popovici, însoțit de președintele raionului Iurie Plopa și șeful Direcției Învățământ Ivan Zaharco, a efectuat o vizită la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Otaci.

Potrivit autorităților, astfel de vizite de lucru în instituțiile de învățământ și de cultură se vor organiza periodic, întru menținerea unui dialog continuu cu reprezentanții din acest domeniu.

About rciumac