Inspectoratul de Poliţie Ocnița

La data de 16 februarie, curent, în Inspectoratul de Poliţie Ocnița a fost inaugurat biroul de consiliere psihologică şi psihoterapie, în scopul optimizării climatului moral-psihologic, prevenţiei şi remedierii problemelor emoţionale, cognitive şi de comportament al angajaţilor poliţiei în activitatea zilnică a acestora.

La eveniment au participat şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, colonel de poliție Gheorghe Cavcaliuc, şeful DRU a IGP, locotenent-colonel de poliție Valeriu Munteanu, specialist principal al Serviciului psihologic al DRU a IGP, maior de poliție Vica Anton, angajaţii IP Ocnița. Biroul va asigura stabilitatea emoţională a fiecărui poliţist, orientînd persoana respectivă spre atingerea echilibrului între viaţa profesională şi cea personală, cu scopul diminuării stărilor de stres şi tensiune, precum şi depăşirii situaţiei de criză. Şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc a mulțumit tuturor celor care au contribuit la amenajarea și finanțarea birourilor, menționînd că un astfel de birou este un pas înainte în modernizarea activității poliției la un nivel contemporan.

Totodată, în semn de recunoştinţă pentru rezultatele obţinute în activitatea de serviciu, profesionalism înalt, atitudine conştiincioasă faţă de atribuţiile funcţionale au fost menţionaţi cu grade unii angajaţi ai IP Ocnița.

politia

About rciumac