STIMATE, DAMIAN GUȚU!

    STIMATE,  DAMIAN GUȚU!

dam_gutu

La acest popas aniversar, cu ocazia sărbătoririi și împlinirii a frumoasei și extraordinarei vârste de 65 de ani, din partea Consiliului raional, Vă aduc  sincere felicitări şi profunde sentimente de recunoştinţă pentru eforturile depuse în calitate de  medic și  director al Instituției Publice Medicale  Spitalul Raional Ocnița.

 Va apreciem  profesionalismul remarcabil, de care aţi dat dovadă pe parcursul anilor de activitate în domeniul sănățății publice din teritoriul administrat.

 Vă mulțumim pentru aportul dumneavoastră la îmbunătățirea serviciilor medicale din raionul Ocnița, dar și pentru sprijinul zilnic acordat pacienților.
Vă transmit profunde sentimente de recunoștință și înaltă prețuire pentru devotamentul, fidelitatea şi contribuţia la fortificarea sănătății publice din Republica Moldova. 

Să rămâneţi mereu așa cum va ştim, un OM şi un MEDIC adevărat, iar la minunata vârstă  pe care o împliniţi astăzi, vă dorim să mai adăugaţi încă atâtea mii de clipe încărcate de bucurii şi realizări….

 Vă dorim multă sănătate, să aveţi numai zile pline de bucurii, să aveţi aceeași forță şi să fiţi înconjurat de oameni buni şi de multă armonie.

La Mulţi Ani, domnule doctor!

 

 

 Preşedinte al    raionului                                Vasile Romaniuc

 

About rciumac