Rezultatele concursului republican de desene pentru copii cu genericul „Securitatea electrică in viziunea copiilor” organizat de Inspectoratul Energetic de Stat.

Rezultatele concursului republican de desene pentru copii cu genericul „Securitatea electrică in viziunea copiilor” organizat de Inspectoratul Energetic de Stat.
În luna noiembrie — decembrie 2017 la iniţiativa şefului şi conducerii IES, a fost organizat un concurs republican de desene pentru copii cu genericul „Securitatea electrică in viziunea copiilor” .
In acest context şeful IET Edineţ cu inspectorii din sectoarele Donduşeni, Briceni, Ocniţa, Edineţ a IET Edineţ impreună cu conducerea DI din raionale Ocniţa, Briceni, Edineţ, Donduşeni au organizat acest concurs de la data de 20 noiembrie.
La Concursul republican al desenelor au fost invitaţi să participe copii din clasele IV-VII.
Scopul concursului a constat în evaluarea cunoştinţelor şi viziunile copiilor privind securitatea electrică in viaţa noastră de toate zilele.
Lucrările efectuate de elevi au fost trimise pînă la data de 15 decembrie 2017 la adresa Inspectoratului Energetic de Stat- MD-2012, or. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78 sau la adresa Inspecţiei energetice teritoriale Edineţ- or.Edineţ, str. Şoseaua Bucovinei 37 cu mențiunea — Concurs de desene.
Copiilor sa atras atentia la datele clare ale autorilor desenelor — numele de familie, numele, clasa, gimnaziul, liceul, localitatea. Desenele inspirate din materiale ilustrative sau Internet au avut un punctaj mai mic de apreciere. De asemenea, nu au fost acceptate lucrările copiilor, care au fost executate de adulți – membrii familiei, profesori etc. Multe din aceste desene, fără suparare , au fost ignorate. La concursurile precedente s-au implicat membrii familiei, profesorii. Acum sa cerut mai mult sa fie efortul copilului.
Cele mai relevante lucrări alese au fost expuse în incinta sediului Inspectoratului Energetic de Stat. Câștigătorii concursului au fost mentionati cu premii.
La data de 27.12.2017 la oficiul central al IES au fost inminate premiile pentru copii care au ocupat primele locuri la acest concurs. Din partea IET Edineţ de către conducerea IES au fost menţionaţi următirii copii :

LOCUL I
Cernei Marina, cl.V, Gimnaziul s. Crișcăuți raionul Dondușeni
Ciumac Olga, cl.IV, Liceul Teoretic «M. Eminescu» or. Otaci (s.Calarașăuca).

LOCUL II
Crijanovschi Victor, cl.VI, Gimnaziul «Grinăuți-Moldova», s. Grinăuți, raionul Ocnița

LOCUL III
Țibuleac Victoria, cl.V, LT «V.Suhomlinschi», or. Edineț
Albot Alexandrina, cl. VII ,Gimnaziul s. Crișcăuți raionul Dondușeni

Diplomă de mențiune
Blînda Victor, cl.V, Gimnaziul Colicăuți, raionul Briceni
Voloșenco Evelina, cl.V, Gimnaziul s. Bogdănești, raionul Briceni
Saracuța Daniela, cl. V, Liceul Teoretic comuna Larga, raionul Briceni
Vacarciuc Alexandru, cl.IV, «B» Liceul Teoretic Caracușenii Vechi, raionul Briceni
Zavațcaia Anastasia, cl.VI, Gimnaziul «Igor Vieru», s. Cernoleuca, raionul Dondușeni

Şef IET Edineţ Petru Andronic
Tel/fax: 0246-2-25-89 /ies.md 24.01.2018

About rciumac