Stimaţi colaboratori ai Inspectoratului raional de Poliție !

Stimaţi colaboratori ai Inspectoratului raional de Poliție !

       Cu ocazia Zilei Poliției  Naţionale, adresez în numele Consiliului Raional şi  al meu personal  cele mai sincere  felicitări şi urări de bine tuturor colaboratorilor ce activează în acest domeniu important!

Profesionalismul, devotamentul, curajul și sacrificiul Dvs. stau la straja siguranței și liniștii cetățenilor. Sunt recunoscător pentru atitudinea conştiincioasă şi spiritul de responsabilitate în onorarea obligațiunilor de serviciu.

Apreciez înalt perseverența și dăruirea de sine pe care le demonstrați zilnic în activitatea de polițist care nu este deloc ușoară. Țin să mulțumesc familiilor voastre pentru răbdare și înțelegere, ținînd cont că deseori timpul pe care trebuie să-l petreceți alături de cei dragi, îl dedicați serviciului.

Remarc în mod deosebit fructuoasa colaborare dintre Consiliului Raional Ocnița și Inspectoratul de Poliție, fiind convins  că  și în  viitor  vom avea o conlucrare constructivă.

Vă doresc tuturor angajaţilor din poliţie, veteranilor, precum şi familiilor Dumneavoastră mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, izbîndă în planurile schiţate şi noi realizări profesionale.

 

Cu stimă,

Președintele raionului        Iurie Plopa

About rciumac